3 gode råd til den første rejse med kæresten

Første ferie

At tage på den første ferie med en ny kæreste kan vende op og ned på forholdet. Det er her man finder ud af, hvorvidt man egentlig passer sammen. Derfor er det også en god idé, at læse disse tre gode råd rigtig grundigt igennem, for at have et godt og velfungerende parforhold.

1. Planlæg rammen

For det første handler ferieplanlægning om, at afstemme hvad en god ferie er. Dette betyder ikke nødvendigvis hvor destinationen skal være, men mere hvilken form for ferie I hver især foretrækker. Her er der tale om kør-selv, charter, sommerhus, storby eller noget helt andet. Skal det være en aktiv ferie eller hel afslapning? Og skal den foregå i luksuriøse omgivelser?

Det handler altså om, at I som par skal planlægge rammen, men samtidig undgå, at lægge for mange daglige planer og aktiviteter. Det gælder ikke om, at fylde feriekalenderen til randen med udflugter, men at lære hinanden at kende i nogle andre omgivelser, end dem der er derhjemme.

2. Lad plejer blive derhjemme

Når I tager på ferie sammen som et nyt par, gælder det om at skulle finde hinanden. Derfor er det altafgørende, at du tager dine vaner som single op til revision. I skal som par finde nye regler og rutiner, der fungerer for jer begge.

Samtidig anbefales det, at man taler om tidligere ferie-erfaringer. Er det eksempelvis nødvendigt, at du tjekker dine mails hver morgen? Og hvad siger din nye partner til det? Hvordan reagerer du i en krise situation? Hvem tager ansvaret, hvis der skulle opstå noget uventet?

Det er en god idé, at tale det hele igennem. Hellere lidt for meget end for lidt, så det ikke ender med et skænderi, der sagtens kunne være undgået.

3. Kompromisser

Sidst men ikke mindst på listen, finder vi kompromisserne. I alle parforhold, nye såvel som gamle, spiller disse en enormt væsentlig rolle. Her handler det om, at chancen for at i som par er 100% enige i alt, der omhandler jeres første ferie, er meget minimal. Derfor er det nødvendigt, at man er åben over for kompromisser.

Der findes større og mindre former for kompromisser og det er nemt at sørge for, at i begge får en fantastisk ferie. Det handler blot om at være åben og ærlig omkring de ting man kan lide og de ting man ikke bryder sig om, så I har muligheden for at finde noget der passer jer begge to.

Likes:
0 0
Views:
1746
Article Categories:
LivsstilNyhederTips og tricks

Comments are closed.