6 steder et lifestraw vandfilter kan bruges

Lifestraw vandfilter

Lifestraw vandfiltre er perfekte til dig der ønsker, at drikke rent drikkevand direkte fra naturen eller fra et beskidt hotelværelse. Tilmed er det muligt at vælge fra et stort udvalg af forskellige produkter, som alle kan sikre dig rent drikkevand. 

Du kan være garanteret at mindst ét Lifestraw vandfilter vil passe til dig og dine behov. Så hvad enten du er voksen, barn eller teenager, så kan du helt sikkert finde et design du vil elske.

For at blive inspireret får du her 6 steder, hvor du helt sikkert ville gøre brug af Lifestraw vandfiltre.

Natur & Camping

Natur & Camping er et oplagt sted at anvende Lifestraw. Her befinder man sig direkte i naturen og er tilmed gerne afsted i flere dage ad gangen. Denne kategori omfatter også lignende udendørs aktiviteter, hvor rent drikkevand kan være en nødvendighed. Det eneste man skal sørge for er, at have adgang til vandpytter, søer eller vandløb.

Rejse i udlandet

En anden oplagt situation er når man er på rejse i udlandet, hvor vandet der kommer ud af vandhanerne ikke altid er rent nok. Her kan du altså sørge for, at du undgår mavepine på din næste ferie, men samtidig kan du også undgå, at skulle ind og købe flaske vand hele tiden.

Nødhjælp & Humanitær krisehjælp

Denne kategori omfatter kriseramte områder og 3. verdens lande hvor muligheden for, at anskaffe rent drikkevand er yderst kritisk. Lifestraw gør en enorm indsats for, at børn og familier over hele verden har fri adgang til rent drikkevand. Rent faktisk lyder deres politik sådan, at hver gang du køber et Lifestraw vandfilter, så doneres der automatisk 1 års forbrug af rent drikkevand til 1 barn.

Nødtasken

En nødtaske er et oplagt valg til dit Lifestraw vandfilter. Hvis du en dag pludselig står og skal forlade din bopæl på grund af en nødsituation, så har du muligvis ikke tid til at pakke alt lige her og nu. Et vandfilter i nødtasken sørger for, at du uanset hvad kan få rent drikkevand på din tur. 

Skole & Undervisning

Det er en god idé, at prøve at lære børn og unge hvordan man netop skal drikke med et vandfilter. På denne måde lærer de det og de bliver samtidig gjort opmærksomme på, at denne opfindelse rent faktisk eksisterer. 

Fødselsdagsgave & Julegave

Sidst men ikke mindst er det den oplagt gaveidé. Du kender helt sikkert nogle, som kan nikke ja til en af de ovenstående steder, hvor de har været udsat for ikke at kunne få rent vand

Likes:
2 0
Views:
399
Article Categories:
GuidesNyheder

Comments are closed.