Bliv klogere på hårfjerning

Kender du det, at der pludsligt kommer uønsket hårvækst et eller andet sted på kroppen? Eller er du bare super træt af, at skulle bruge skraberen flere gange om ugen? Så skal du vælge permanent hårfjerning som løsning.

Permanent hårfjerning

Det der sker ved permanent hårfjerning er, at man får fat i hårets membran, som sidder i hårskaftet lige under huden. For at dette skal kunne lade sig gøre, og man derfor kan kalde det permanent hårfjerning, skal man få laserens lys omdannet til varme igennem hårets pigment. Derfor er det også meget vigtigt, at man husker at barbere sig grundigt, inden man møder op til sin behandling. Hvis dette ikke er tilfældet, rammer man nemlig med lyset oven på huden, hvilket dermed bliver en virkningsløs behandling netop der, hvor du ønsker din hårfjerning.

Det der sker når lyset rammer hårets pigment i hårskaftet er, at lyset ledes videre ud til membranen. Her nedbrydes det og håret kan dermed ikke vokse ud igen.

På grund af hårets naturlige vækstfaser og det faktum, at du dagligt taber samt slider hår af, er det kun ca. 20 procent af dine hår der er aktive og hermed også synligt udvokset. Med andre ord kan ingen behandlinger være løst permanent på blot én enkelt behandling. For at opnå det ønskede resultat, nemlig permanent hårfjerning på et specifikt sted, kræver det mellem 8-12 behandlinger. 

Værdier

Møller-Poulsen er en virksomhed der på ingen måde går på kompromis med kvalitet og grundighed. Dette betyder naturligvis også, at udstyret de bruger er i fuldstændig tip top stand. De sørger for, at deres udstyr er det absolut bedste på markedet for at garantere kundernes sikkerhed men også den ultimative kvalitet af behandlingerne.

Behandlerne der er ansat hos Møller-Poulsen er alle særligt verificerede med certifikat i netop den maskine type som der benyttes. Dette kommer i den grad dig som kunde til gode og du kan samtidig føle dig ganske tryg og vide, at din sikkerhed spiller den største rolle. Du vil modtage en behandling i verdensklasse. 

Selvom behandlingsprocessen og dermed også antallet af behandlinger varierer fra person til person, vil du altid få den bedst mulige behandling på markedet for et hurtigt og effektivt behandlingsforløb. Samtidig kan du være sikker på at behandlingsforløbet er tilpasset dig og det du personligt har brug for. Alle kroppe er ikke ens, hvilket Møller Poulsen i den grad tager højde for, ved at skræddersye behandlingsprocessen individuelt for alle.

Likes:
0 0
Views:
602
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.