Danmark har mange gode restauranter – har du besøgt nogle af de bedste?

Danmark har mange gode restauranter – har du besøgt nogle af de bedste?

Det er individuelt, hvad man kan lide – og dermed også hvad man vil kategorisere som Danmarks bedste restaurant. Eller i hvert fald blot én af dem. Af samme årsag til jeg dele nogle af mine favoritter, hvad angår restauranter. De er ikke nødvendigvis hædret med Michelin-stjerner alle sammen, men det afholder dem bestemt ikke fra at være gode og i blandt de bedste, hvis du spørger mig.

Det kan sommetider – synes jeg – være meget givende og rart at få inspiration i livet. Og det gør sig også gældende, når vi taler om restauranter. Særligt hvis man er i en anden by, end den man kender. Her betræder man hurtigt ukendt grund. Jeg ved godt, at man altid har Google – eller sin telefon i hvert fald – lige ved hånden, og at telefonen hurtigt og nemt kan hive et par anbefalinger ud af ærmet. Dog er det ikke altid, at man nødvendigvis erklærer sig enig i disse anbefalinger. Sommetider er det algoritmer, der afgører hvilke restauranter, der først dukker op på din skærm. Og som bekendt er det altså ikke nødvendigvis de allerbedste. 

De bedste restauranter på smukke Fyn

Da jeg selv er fra Fyn, er det også her mit umiddelbare største kendskab ligger. Fyn er en fantastisk og smuk ø, der afgjort er et besøg værd, så derfor giver det også god mening at anbefale nogle af Danmarks bedste restauranter med beliggenhed på den dejlige Ø, der har Odense som såkaldt hovedstad. Here we go!

  • Falsled Kro tilbyder helt særligt mad- og vinoplevelser i de smukkeste omgivelser midt i naturen. Restauranten er i første række til havet og ligger i de mest idylliske omgivelser, du kan forestille dig. Det er afgjort et besøg værd. Både hvad angår mad, vin og beliggenhed. Du kan tilmed book et ophold, således I også får mulighed for at sove på den gamle, smukke kro i de vidunderlige omgivelser.
  • Pasfall har beliggenhed i hjertet af skønne Odense. Restauranten er altid et populært valg blandt mange! Atmosfæren i restauranten skal opleves på egen krop. Det er stille og roligt og indbyder til nydelse og forkælelse. 
  • Næsbyhoved Skov er også beliggende i Odense og endda med udsigt over Odense havn. I fine og selvskabelige lokaler der indbyder til fest. Her kan man spise dejligt mad og nyde den gode service, der altid ydes. Afgjort et besøg værd!
  •  
Likes:
0 0
Views:
88
Article Categories:
Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *