Derfor skal du overveje et besøg til Benalmadena

Et af de mest populære feriesteder i Spanien for turister og beliggende på Costa del Sols gyldne sand er Benalmadena. Det er let at se, hvorfor Benalmadena er et godt valg for dem, der ønsker at flygte til solen for en pause. Eller endda de som ønsker køb bolig i det populære område. Derfor vil vi komme med en anbefaling til nogle af de bedste ting, du kan opleve i Benalmadena.

Aqualand

Bare en kort bustur langs kysten, så kommer du til det nærliggende feriested Torremelinos, der er hjemsted for det stadigt populære vandland Aqualand. En af de største attraktioner i nærheden af ​​Benalmadena for dem med børn og kan give en hel dag fyldt med. Adgangsgebyret til parken kan  dog være ret dyrt med 30 euro for en voksen, der er klassificeret som alle over 11 år. Så hvis du leder efter en mere budgetvenlig familie ting at gøre, er dette muligvis ikke for dig. Du kan dog spare lidt penge ved at booke dine billetter på forhånd på hjemmesiden, så det er altid værd at gøre for at spare lidt ekstra penge. Et andet tip til at spare lidt penge er at pakke din egen frokost og tage med.

Benalmadena svævebane

Har du lyst til en betagende udsigt over toppen af ​​feriestedet, så overvej at køre op til toppen af ​​Calamorro Mountain og tage en tur på svævebanen. Det er dog ikke for dem, der er bange for højderne. Det koster 15 euro pr. voksen for en returflyvning og 11,50 euro for børn tur/retur. Turen til toppen tager cirka 15 minutter og tilbyder udsigter i lang omkreds på en klar dag. På toppen af ​​bjerget Calamorro kan du også finde mange forskellige vandreruter og cykelruter for dem, der nyder udendørs aktiviteter, der er kombineret med en fantastisk udsigt.

Paloma Park

Paloma Park er en smuk park, hvor du kan gå afslappet i dit eget tempo og nyde det smukke, grønne område. Du kan tage en drink i en af ​​barerne eller lægge dig på græsset og se nogle små dyr løbe rundt omkring i parken. Der er en sø, der giver et romantisk strejf til parken og kaktushaven. Det er det perfekte sted til vandreture, sport eller en tur med børn, der vil have det sjovt med at jagte kyllinger, kaniner eller påfugle. Et afslappende og fredeligt besøg.

Likes:
0 0
Views:
898
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.