Det er så irriterende at mangle strømper

Der findes ikke noget mere irriterende end at mangle strømper når man er på tur eller når man er ude at rejse. Det øjeblik hvor man har været i bad og finder det rene tøj frem, leder i kufferten eller taske eller posen, finder underbukser, t-shirts og bukser frem – men mangler strømper. Det er dødirriterende. Der findes ikke noget værre end at putte en nyvasket og velduftende fod ned i en slatten, lugtende og udtrådt strømpe. Det er lige før man ikke giver at have strømper på, men hvis det er koldt uden for har man ikke et valg. På med den beskidte strømpe og glæd dig til at komme hjem og få en ny og ren strømpe på.

Det er derfor vigtigt altid at have ekstra strømper med

Der kan hurtigt få noget galt også mangler man et par strømper til turen. Måske har du trådt i noget virkeligt klamt, der gør, at du allerede midt på dagen er nødt til at skifte strømper. Måske er vejret varmt og dine lukkede sko, måske i læder, tillader på ingen måde at dine tær får den luft de har brug for og derfor stinker dine fødder som bare fanden. De stinker så meget, at du bliver nødt til at give dem en tur i bruseren eller i håndvasken, hvor de får en god gang sæbe og bliver skrubbet rigtig godt. Hele foden og mellem tæerne. Men lige i det øjeblik har du ikke tænkt over, at hvis du skifter strømper nu, så har du ikke nok til resten af turen også er det, at du vågner dagen efter og kommer i tanke om, at du mangler strømper. Derfor skal du altid have ekstra strømper med på turen. Vi anbefaler at du både har ekstra strømper og ekstra underbukser og t-shirts med på din tur eller rejse. Det er de mest kritiske ting, som ærgrer dig allermest når du står der i udlandet eller på Motel på Bøhlandet og ikke lige kan købe eller hente nyt. 

Pak til en dag ekstra når du skal afsted

Det er som hovedregel en god idé at pakke til en dag ekstra når du skal afsted. Så hvis du skal afsted i 5 dage, så pak til 6 eller 7 i forhold til strømper. På den måde er du på den sikre side og du vil ikke stå i det der godt kan minde om en ubehagelig situation. 

 

Likes:
0 0
Views:
793
Article Categories:
GuidesNyhederØkonomi

Comments are closed.