Det skal du opleve i Kenya

Kenya ligger i hjertet af den østafrikanske kløftdal. Et sted med verdensklasse visning af vilde dyr og legendariske vildtreservater, det er bestemt blandt de mest besøgte lande i regionen.

Tjek bare de skovlistebrydende vandringer, der finder sted i den store Mara, eller se på de højtliggende højder på Mount Kenya omgivet af flamingoer og sjældne næsehorn og gnuer med mere! Men Kenya handler at opleve elefanter og løver. Det har også milevis af kilometer smuk kystlinje langs Det Indiske Ocean. Og det betyder også strande. Rejsende strømmer til kystlinjerne omkring Malindi og Mombasa for at smage al eksotismen på Zanzibar, alt sammen blandet med lugten af ​​Keralan karriretter og arabiske tagines takket være historien med flere lag. Og så er der byerne, der udfyldes med den berusende og energiske masse, der er Nairobi – en af ​​de største metropoler i hele Østafrika. Her vil vi komme med nogle bud på, hvad du kan opleve i Kenya.

Maasai Mara

Den måske mest berømte safaripark i verden. Tanzanias anerkendte Serengeti National Park viser det østlige afrikanske kløftes hovedland. Bølgende savannesletter pebret også med galopperende zebrabesætninger, svajende græsarealer punkteret med girafers slanke stilke, enge af topi og vandhuller oversået med cape-bøffel. Kenya ligger i hjertet af den østafrikanske kløftdal. Et sted med verdensklasse visning af vilde dyr og legendariske vildtreservater, det er bestemt blandt de mest besøgte lande i regionen. Landet er perfekt til familie safari eller til en safari uden børn, da Kenya har så mange forskellige ting at byde på.

Lamu Øen

Omringet af sandbanker, mangrovesumpe og det klapende vand fras Det Indiske Ocean på den østlige kant af Kenya, er den lille Lamu ø stadig vært for en af ​​de mest historisk rige byer i landet. Denne historiske havn med hvidkalkede facader og tropiske træhuse er mærket af UNESCO for sin redegørelse for traditionelle swahili byggemetoder. Men det er ikke kun det, for landsbyerne Shela og Matondoni længere langs Lamu kysten kan også prale af en række fascinerende havne og moskeer fra fortidens århundreder, mens de ældgamle fejringer af Mawlid er et must for enhver kultur entusiast.

Amboseli National Park

Amboseli lever op til sit ry som en ekstrem populær østafrikanske safariparker, og ikke mindst med den fine placering under den kolossale omrids af ingen ringere end Mount Kilimanjaro. I skyggen af ​​det sneklædte massiv – det højeste på kontinentet, spredes denne beskyttede reserve i et lappetæppe af støvede sletter og savanner, felter også af nysgerrige svovludløb og vandløbsvådområder, der alle er gået af nogle af de største elefantbesætninger rundt om i landet.

Likes:
0 0
Views:
954
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.