Drop bryllupsstressen – få hjælp af en taleskriver

Du kan kende din tilkommendes inderste væsen udenad, men stadig ikke være i stand til at beskrive hende i en tale, fordi det bare ikke ligger til dig. Skrækscenariet for både gom og brud er, at bryllupstalen er intetsigende og viser en bekymrende mangel på kendskab til sin tilkommende.

Forestil dig et skuffet blik fra bruden, på denne jeres største dag, og det er jo ingenting i forhold til hvad man selv føler. Det er jo ikke din skyld, når man holder en dårlig eller overfladisk tale, til en anden person, kræver det en hel del af dig. Du skal ikke bare kende personen godt, du skal også kunne udtrykke det, selvom det ikke ligger til dig. De ord der forventes af dig at du bruger, er måske ikke ord der normalt er i dit ordforråd, og så oveni er der bryllupsstressen, med alt hvad der dertil hører.

Rigtigt mange bryder sig ikke om at holde tale eller optræde foran andre, stemmen ryster, man er anstrengt og sveder, rødmen i ansigtet. Den nervøsistet, eller måske ligefrem frygt, er naturlig, mennesket er et socialt væsen, der lægger meget værdi i, at kunne opføre sig socialt acceptabelt, oftest er vores ønske at præstere i sociale situationer.

Det at vi er et flokdyr, der kan arbejde sammen om at løse de problemer, vi som art møder, har gjort os til den dominerende dyreart på jorden, og grunden til at vi kan arbejde sammen, er at vi har fælles normer for hvordan man handler i forskellige situationer. En af de normer er den frygtede bryllupstale.

Du kan få hjælp

Du er ikke alene om, ikke at kunne overskue at skulle holde tale. Faktisk er du en af mange, det simpelthen ikke ligger til. Du har brug for hjælp med at få formuleret de følelser du har for din tilkommende, og du har brug for hjælp med timing, variation i sprogbruget og romantiske eller morsomme indslag. Heldigvis findes der professionelle som kan trække dine følelser frem, og få dem ned på papir, det er taleskriverne der er din redning. 

Taleskrivere sparer dig tid og bekymringer

Den proffesionelle taleskriver har stor erfaring i at få lavet en tale, der kan vinkles alt efter dine behov. Ønsker du at lave en sjov tale, eller en romantisk tale, eller en bagudskuende tale, kan taleskriveren skrive talen for dig, så den giver mening. Du kan finde en taleskriver her: få skrevet gommens tale til bruden

Likes:
0 0
Views:
388
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.