Guide: Køb Rolex i udlandet

At købe et ur er for mange en stor ting. De fleste ønsker tilmed at anskaffe sig et mere dyrt et af slagsen. Derfor er det nødvendigt, at man tænker sig godt og grundigt om inden man foretager sig et så stort køb. Det kan derfor også betyde, at mange vælger at købe deres dyre ur i udlandet. Dette er der som sådan ingen fare ved, hvis man altså er opmærksom på de faldgruber der kan være ved det.

Derfor kommer der her en mere udførlig guide til hvordan du skal håndtere, at købe dit rolex i udlandet, da der generelt kan være penge at spare ved at foretage dette køb i udlandet.

Undersøg forhandlerens omdømme

Det handler først om fremmest om, at undersøge så meget som muligt. Rent faktisk er der ikke noget der, i dette tilfælde, hedder for meget research. Det første sted man burde kigge er derfor Trustpilot.dk, når du skal begynde at vurdere udenlandske forhandlere. Her får du et super hurtigt og tilmed nemt overblik over det ry, som forhandleren nu engang har.

En anden genial og sikker måde er helt klart at google forhandlerens navn. Hvis du ønsker at vide mere, end blot forhandlerens egen hjemmeside, så kan du tilmed skrive review efter forhandlerens navn i google. På denne måde finder du hurtigt frem til hvad kunderne egentlig mener. Du skal dog som forbruger være opmærksom på, at selv de bedste virksomheder har uheldige historier, som deres kunder ikke er bange for at dele.

Vær opmærksom 

Som udgangspunkt er moms og told ikke det mest spændende emne i hele verden og derfor desværre også noget, som folk har en tendens til at springe over. Herved opstår problemerne.

Når du køber ure uden for EU kan du som sagt risikere, at skulle betale told, moms og det man kalder importgebyr. Dette betyder med andre ord, at man skal gøre op med sig selv om købet derved kan betale sig.

Kort sagt går reglerne ud på følgende:

  • Er prisen for din vare under 80 kroner, eksklusiv fragt, skal du hverken betale told, moms eller importgebyr.
  • Er prisen mellem 80 og 1.150 kroner, skal du betale moms samt importgebyr.
  • Er prisen derimod over 1.150 kroner skal du betale både moms, told og importgebyr.

Moms udgør 25% af varens værdi, portoen samt tolden. Told for ure er 6% og importgebyret ligger på 160 kroner. Og så er det blot op til dig selv om du synes, at det kan svare sig.

Likes:
0 0
Views:
2007
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.