Sådan sikrer du billetter til Premier League topkampe

Fodboldsæsonen er i fulde gang, hvor klubber fra bl.a. England kæmper om titlen. Fodboldfans over hele verden checker kalenderen, kontrollerer flyvninger og planlægger en tur for at se nogle af verdens bedste hold personligt på forboldbanen. Selv om COVID-19 for alvor har sat pind i hjulen for mange planer, vil vi alligevel komme med nogle gode råd her til at planlægge den perfekte fodboldtur når den tid kommer. Her kan du også læse mere om, hvordan du ellers kan nyde fodboldkampe på din ferie: fodbold

Få fat på billetterne

Med stigende verdensomspændende pandemi og vækst, der ansporer en hidtil uset efterspørgsel indenfor de store fodboldkampe, står du over for nogle lange og svære odds for at score billetter til nogle af Premier League\’s store topkampe. En god tommelfingerregel til at finde en anden kamp er, at hvis du har hørt om begge klubber, der skal spille, bliver det først virkelig svært at skaffe billetter til kampen. Når det er sagt, er der dog stadig mulighed for at finde billetter. Derfor anbefaler vi dig at forsøge med følgende:

  • Enkeltbilletter: Billetter er meget lettere at få, hvis du rejser alene. Der er en enorm forskel mellem at ønske en billet og søge efter flere billetter. Hvis du leder efter to, tre eller fire, bliver det svært at få billetterne til en af de større kampe.
  •  Billetmæglere: Mange billetmæglere samarbejder med Premier League klubber og kan mod et gebyr hjælpe dig med at sikre billetter, hvis du er villig til at betale prisen, det koster.
  • Pakkerejser: Rejeselskaber og Premier League klubber sælger såkaldte pakkerejser, som inkluderer kampbilletter og en slags goder såsom stadionture eller billetter til mad og drikkevarer.
  • Medlemskaber: Hver klub tilbyder såkaldte medlemskaber. Medlemmerne får som regel adgang til forsalg af billetterne, selvom det stadig er svært at købe billetter til nogle af Premier League\’s topholdskampe.
  • Cup kampe: Hvis ikke du er indstillet på at det skal være en bestemt kamp eller specifikke hold, skal du planlægge omkring FA og EFL cupsene. Billetterne vil ikke nødvendigvis være lette at få – især hvis det er to store rivaler, men du får stadig lettere ved det end til de vigtige ligakampe.
  • Billetsalg: Det lyder måske indlysende og som et skud i tågen, men det er trods alt et skud værd: For lavere ligaer eller mindre kendte Premier League hold, kan du prøve at ringe til deres billetsalg og prøve lykken.
Likes:
0 0
Views:
941
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.