Send trygt dine ting afsted med fragt

 

Hvis du skal have sendt noget afsted, kan du roligt gøre det i en papkasse. Du skal ikke være bange for at tingene i papkassen bliver ødelagt eller ikke når frem til tiden. Det er meget, meget sjældent at ting når frem og er beskadigede og hvis de er, er det ikke dig, der skal betale for det. Når du skal sende noget med forsendelse eller fragt kan du tage på posthuset og bede dem om at sende det for dig. Du vil sandsynligvis skulle udfylde en label, hvor du skal skrive hvem pakken er til, adressen på vedkommende eller på virksomheden og skrive under på at det er dig, der sender pakken afsted.

Hvad vejer det og hvad koster det?

Prisen på forsendelsen afhænger af hvad du sender afsted og hvad det vejer. Har det en underlig form. Eller vejer det bare meget. Alt dette skal hænge sammen med prisen. Og jo tungere noget er, jo mere koster det som regel. Alt dette kan du få hjælp til på posthuset. Og du kan også gå ind på Post Nord hjemmeside og kigge først og læse dig frem til en masse forskelligt information, som kan guide dig og hjælpe med at besvare forskellige spørgsmål.

Virksomheder sender ofte noget

Det er normalt for virksomheder at fragte alt muligt fra virksomheden og ud til kunderne. Både online butikker, almindelige butikker og til leverandører. Det er ofte også billigere for virksomheder at sende pakker, fordi de har lavet en virksomhedsaftale med Post Nord. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt for privatpersoner. Men som privatperson er det efterhånden ikke så meget man sender afsted mere. Antallet af pakker er faldet de seneste år og folk finder alternative løsninger i stedet for at sende det, de havde i tankerne.

Hvis du før i tiden købte noget i Magasin og sendte det til en af dine kære, så kan det være at du i dag i stedet for køber et online gavekort og sender det med en e-mail. På den måde sparer du fragten og du skal ikke være bange for at det skal byttes. Men det er skønt at få tilsendt pakker. Det sker ikke så tit og mon ikke de fleste er overrasket når de ser en pakke i postkassen eller Postmand Per ringer på og skal aflevere en pakke?

Det er som regel en glædelig overraskelse, som venter dig og dem kan man ikke få for mange af. Så gør en god gerning og send noget med posten.

Læs også Så nemt er det at, at blive en del af secondhand-universet hos spilpokernu.dk.

Likes:
0 0
Views:
650
Article Categories:
Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *