Vil du gerne finde indre ro?

Der er efterhånden en hel del undersøgelser, der viser, hvordan alt for mange af os danskere lever et liv med for meget stress og hamsterhjul. Men det kan være svært at tage skridtet og få ændret på de ting i dit liv, som ikke er tilfredsstillende.

Ofte vil du kende til svarene, hvis du giver dig selv tid og ro til at lytte til din indre stemme. Det kan være en stor hjælpe at deltage i workshops, kurser og uddannelser hos fagpersoner, som har uddannet sig til at hjælpe mennesker med at lytte til deres indre stemme, tage handling og finde mening og frihed i deres liv.

Hvis du søger på google, vil der komme en masse forskellige muligheder op. Du kan finde materiale på internettet, du kan bestille en bog hjem, eller du kan vælge at tilmelde dig til et forløb der er specifikt designet til at hjælpe dig med at skabe det liv, du drømmer om – og fortjener!

En af de metoder, nogle mennesker finder stor hjælp i, er mindfulness. Mindfulness handler om at være fuldstændig til stede i nuet præcis som det er, uden at lade sig distrahere af følelser og tanker. Det at være til stede i øjeblikket og nuet er en stor gave at lære sig selv, og du vil sandsynligvis opleve, at en mindful tankegang både hjælper dig til øget ro samt en større livsglæde.

Meditation er også en teknik, mange mennesker oplever kan hjælpe dels med at give øget ro og øget velvære, men også som et led til at opnå større indsigt og erkendelse. Der findes rigtig mange former for meditationer, og du vil derfor kunne vælge den form for meditation, der passer bedst til dig og dine behov og personlighed. Hvis du ikke er så meget til de helt stillesiddende meditationer, findes der blandt andet en række meditationer i bevægelse – for eksempel gående meditation, hvor du  fokuserer på dine skridt og følelsen af jorden under dine fødder.

Vil du gerne gøre meditationsoplevelsen til en særlig selvforkælende og omsorgsfud oplevelse, kan du vælge at tage på et retreat. Der findes retreats med forskellige temaer. På nogle retreat, de såkaldte silent retreats, er deltagerne i fuldkommen stilhed, blandt andet for på den måde at opnå en højere grad af kontakt til deres eget indre. Andre restreats har for eksempel særlig fokus på meditation, mindfulness, selvudvikling eller bevægelse. Der findes retreats i både Danmark og mange andre steder i verden, eksempelvis i Thailand, Portugal eller Sverige.

Likes:
0 0
Views:
695
Article Categories:
Nyheder

Comments are closed.